CSM Zalău, la un pas de a transfera un vicecampion olimpic

„Vreau să mă antrenez cu Gheorghe Guşet”, a declarat aruncătorul de greutate Rareş Toader, la scurt timp după ce a devenit vicecampion olimpic la tineret în proba de aruncare a greutăţii

Renunţarea la cariera de sportiv a aruncătorului de greutate Gheorghe Guşet a lăsat un gol imens la Clubul Sportiv Municipal Zalău care, cu siguranţă nu va mai avea un spotiv de valoarea „greului” zălăuan. CSM Zalău ar putea face, însă, în zilele următoare, o achiziţie de marcă, transferându-l pe Rareş Toader, unul dintre cei mai buni aruncători de greutate pe care îi are România la ora actuală. Devenit vicecampion olimpic la tineret în această vară în proba de aruncare a greutăţii, atletul vâlcean a declarat la scurt timp după obţinerea acestei performanţe că doreşte să se antreneze alături de Gheorghe Guşet, cel mai bun aruncător de greutate din istoria României.
Rareş Toader colaborează de mai mult timp cu Guşet, cei doi ţinând legătura prin Skype şi la Jocurilor Olimpice de la Nanjing (16 – 22 august). „Nu a fost cu mine, dar am ţinut legătura prin Skype. Nu este antrenorul meu oficial, dar urmează să colaborăm. Din toamnă aş vrea să lucrez cu el şi să merg mai departe, până la seniori, la Jocurile Olimpice de la Rio”, a declarat Rareş Toader pentru prosport.ro.
Intenţia de a-l transfera pe sportiv la CSM Zalău a fost confirmată de antrenoarea Lorena Boberschi, aceasta precizând că mai multe detalii ne va putea oferi în perioada imediat următoare.

9 Thoughts to “CSM Zalău, la un pas de a transfera un vicecampion olimpic”

  1. Dimitrie

    Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul „Info” la adresa de email: dumi_costiug@yahoo.com

  2. prieten cu BOberski

    domnul sportiv se va antrena cu boberski ori cu marele antrenor si sportiv guset ca daca vine sa se antreneze cu fata avem o problema !!!

    1. EU

      :)) Tu ai avut intotdeauna o problema!!Si inca se pare ai:)))

    2. radu

      Pentru prieten,fii linistit domnul sportiv se va antrena cu mata……….

  3. prieten cu BOberski

    SUPARARE MARE ,am pus o intrebare CU CINE SE VA ANTRENA DOMNUL SPORTIV ? cu EL sau cu EAAAA ?ca Eaaaaa !!!!!!!!!??????? EL un mare DA.

  4. Anonim

    Asta da meserie! De cand acest cuplu antreneaza, doar din asta au trait – din transferuri ! Din munca si bucataria lor proprie n-au scos nimic!

  5. ANONIM

    DA ANTRENEAZA ‘SARITURA CU PRAJINA ‘ , ‘ALERGARE SEMIFOND ; EXPERTI IN TOATE !!!!

  6. Cristina Casandra

    Spor la munca sa va intelegeti bine si as vrea sa-i dau un sfat lui Rares….munceste si profita de toata experienta antrenorilor tai pt ca altii ar plati bani sa aiba acces la atatea informatii!Va pup si sa fiti sanatosi!

Leave a Comment